Канйе Уест: 85 000 долара за снимка на пълната с наркотици баня на Уитни Хюстън  2 Виж всички снимки

28.05.2018, 17:00

Известният рапър отново е крив на хората

   
 

Канйе Уест плати 85 000 долара, за да лицензира снимка на претъпканата с наркотици баня на Уитни Хюстън, така че да бъде използвана за корица на новия албум на Pusha-T "Daytona".

Снимката, изобразяваща банята в дома на известната певица, която почина на 11 февруари 2012 г., показва тежка пост-наркотична ситуация с разхвърлени навсякъде наркотици и необходимите за тях инструменти. Pusha-T съобщава, че Уест, който е продуцирал целия албум, е сменил решението си за обложката в последния момент, въпреки предварителните уговорки да се използват различни снимки. 

2063189

Pusha-T ни информира, че Канйе e държал да плати за снимката от собствения си джоб. Не всички от семейството на певицата обаче се чувстват засегнати от избора на известния рапър. Гари Майкъл Хюстън, например, който е 31-годишният син на по-големия брат на Уитни Хюстън, споделил на Good Morning America, че феновете на R&B изпълнителката трябва да насочат гнева си към неизвестния член на семейството, който пръв бил заснел снимката през 2006 г. и след това я бил продал на National Enquirer.

2063191

"Имам различен начин на мислене, когато става въпрос за такива ситуации. Хората автоматично ще поставят вината върху изпълнители като Pusha-T и Канйе Уест и ще се опитат да кажат, че те имат зли намерения, да получат публичност например. Аз обаче ги разбирам и схващам референцията (не към моята леля, а към самата снимка)", твърди Гари Майкъл Хюстън, който завършва изявлението си, че всъщност албумът му харесва.

2063190

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Руски красавици, които не са точно красавици!  20
Виж най-технологичната спасителна лодка на планетата 2
Русия през 2077 година!  12
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Каква е причината зад феномена на сутрешната ерекция?
Ако пиете повече от 448 алкохолни напитки годишно...
Защо някои хора са левичари?
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta