Никога не е късно да имате деца

27.12.2011, 15:03

Доказва го не кой да е

   
 
Никога не е късно да имате деца

Не се плашете от това заглавие, защото ви казваме самата истина. Не е късно да имате деца, независимо на колко години сте и на какъв етап от живота си се намирате. Ако ви е нужен пример, за да се убедите в твърдението ни, веднага ви го даваме. Великият Робърт де Ниро, който е на 68 години, се сдоби с дъщеричка от сурогатна майка. Това се случи в навечерието на Коледа.

Радостната вест за Де Ниро не за първи път идва след помощта на сурогатна майка. Актьорът има още четири деца, две от които са близнаци и са родени точно по този метод. Де Ниро е финансово обезпечен, в това няма спор, но нали не мислите, че решението да има пето дете идва просто ей така, след една пиянска вечер или лекомислено подписване на непрочетен документ? Няма такова нещо. На неговата възраст детето е нещо обмислено, а хубавото е, че той и съпругата му Грейс Хайтауър са осъществили плановете си.

Ако вие сте в ситуация, в която искате да имате свои наследници, но така се е стекъл животът ви, че не сте в младежките си години, то това не би трябвало да ви спира. Хората са казали, че е по-добре късно, отколкото никога. Твърдението важи с пълна сила и за децата. Разбира се, не бива да чакате и да се "сещате" за дете, чак когато остареете сериозно и се почувствате самотен. Синът ви или дъщеря ви би трябвало да бъдат плод на любовта между вас и вашата половинка. Така е, въпреки клишираното звучене. И ако желанието да имате дете се е породило по-късно у вас и партньорката ви, то сурогатното майчинство може да ви помогне да създадете семейство.

Защото нали знаете - не ставаме родители, когато създадем едно дете, а когато го отгледаме и възпитаме. Не се плашете да израснете като баща. Това е опит, който не може да бъде заместен от никаква кариера. Чувство, което не може да бъде възпроизведено с никаква солидна банкова сметка. Затова, ако осъзнаете, че времето ви да бъдете баща е дошло и жената до вас е готова да ви дари с наследник, не се спирайте пред нищо, докато не го постигнете. Повярвайте ни, само тогава ще се почувствате наистина пълноценен мъж.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ