Мама казва: "Не!". Legion Run казва: "Защо пък не?"

06.06.2016, 14:30

Този сезон те каним да изживееш отново най-щурите моменти от детството си

   
 
Мама казва: "Не!". Legion Run казва: "Защо пък не?"

"Не си играй с храната."

"Докато живееш в тази къща..."

"Не ме интересува кой е започнал пръв!"

Чувал си тези реплики неведнъж. Тези любими на всяка майка фрази, които са имали за цел да те предпазят и да те учат на отговорност в по-буйните дни от детството ти. Или просто да влеят здрав разум в малката ти главица.

Но ето че вече си пораснал и сега правилата определяш ти. Днес Legion Run те предизвиква да забравиш "сериозното" си ежедневие за ден и да се впуснеш в едно истинско приключение за пораснали. Не само няма да бъдеш наказан, ами ще се забавляваш толкова много, че емоциите и споменът за тях ще те държат месеци наред! Новата кампания на Legion Run връща към забравените радости от детството – да поиграеш под открито небе, да се изцапаш до уши и да пошляпаш безгрижно от локва в локва. Към удоволствието от това да се впуснеш в нова авантюра и да спечелиш предизвикателство срещу самия себе си.

Ако някога между теб и приключенията е седяла твоята майка, то сега си изправен пред ново изпитание: естествения страх да изпиташ физическата и психическата си издръжливост. Докъде ще стигнеш зависи единствено от теб.

Този сезон Legion Run те кани да изживееш отново най-щурите моменти от детството си. Да се намокриш, да се поизцапаш и да се забавляваш като за последно, без да те е грижа, че "възрастните не правят така". Точно това ти носи участието в Legion Run – възможността да играеш и да споделиш емоцията с още хиляди пораснали деца.

Кампанията "Мама казва "Не!" припомня радостта от малките пакости, игрите и приключенията. Предизвиква те да излезеш от собствената си зона на комфорт и да бъдеш дързък като дете, което тепърва открива света около себе си.

Майка ти вероятно би казала "Не!". Но сега зависи само от теб да кажеш "Защо не?" и да се включиш в приключението.

Още за Legion Run ще откриеш на този линк: https://www.legionrun.com/bg/za-nas. Подробности за събитието в София може да прочетеш тук, както и да следиш Legion Run София във Facebook.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ