Любовен хороскоп: Мъжът Дева 7

29.06.2013, 12:05

Взискателният ценител на качеството

   
 
Любовен хороскоп: Мъжът Дева
Източник: photoxpress.com

Той прави впечатление на човек, който много добре контролира чувствата си, но това често е маска. Мъжът, роден под знака Дева, е чувствителен, възприемчив, чувствен, но доста предпазлив. Той никога няма да ви завлече в спалнята и няма да ви насилва. Прекалено уважава жените, за да постъпи така.

Тъй като не му е лесно да изрази дълбоките си чувства, често го влече към експанзивни и инициативни жени. Но той се страхува да не се озове въвлечен в бурна сцена или яростен скандал. Излишната емоционалност го тревожи, но и едновременно го привлича – затова любовният живот на родения под знака Дева никога не протича така гладко, както на него му се иска. Определено в любовта е затворен. Понякога изглежда недосегаем, но това е проява на неговата сдържаност. Той ясно усеща границата между вашата душа и неговата собствена.

Избраницата му трябва да отговаря на най-високи критерии. Особено силната му антипатия предизвиква всеки намек за грубост, вулгарност, разпуснато и небрежно поведение. Изтънченост – ето какво наистина му е по душа.

Макар че му е трудно да говори за емоционалните си потребности, той умее да изразява разочарованието си. Може да бъде взискателен и да ви намира недостатъци. Жената, която се засяга от подобни неща, може да се утеши с един важен момент – неговата взискателност и критичност са свидетелство за любов. При тяхното отсъствие му е все едно за вас.

На някои жени той вероятно ще се стори недостатъчно романтичен – не са му по сърце такива неща от рода на разходки под луната, рози и пламенни слова, той не е принцът на бял кон, който мечтаете да ви грабне на ръце и да ви отнесе в приказен замък. Никога няма да го видите под балкона да ви пее романтични балади. Но в реалния свят, в който живеем, мъжът Дева може да ви предложи много повече – няма да изчезне с първите лъчи на слънцето. И няма да отиде да изнася серенади под чужд балкон.

Мъжът, роден под знака Дева, мечтае да промени своя имидж. Не мислете, че не иска да е Дон Жуан и ако поощрявате тези му тайни фантазии, неочаквано може да пожънете щедър и незабравим урожай от разбудена сексуалност. Тя се крие под повърхността и се разгръща с времето.

Така че ако търсите истинско качество, а не повърхностен блясък, това е вашият мъж.

От друга страна, той може да си пада по кариеристки, понеже и той самият си пада такъв. Привличат го делови жени, които винаги се чувстват на висота в обществото. Затова не пропускайте да му покажете силните страни на характера си. Убедете го, че сте напът да завоювате знаменита кариера. И никога не падайте духом – обаянието ви тутакси ще помръкне, ако му покажете женската си слабост.

Управляван от Меркурий, планета на разума, той има остър ум и прекрасен интелект. Интересува го практически всичко, което способства за неговата лична кариера или увеличава състоянието му. Първото, което той се стреми да разбере за даден човек, е има ли той пари и как се грижи за тях. От негова гледна точка е глупаво да се харчи залудо и често парите са мярка за неговата оценка.

Никого няма да уговаря да влага парите си в начинание, което според него е непрактично. Някакъв инстинкт му нашепва и го пази, и го предупреждава, когато той се е озовал твърде близо до тънък лед, така че тутакси ще направи кръгом. А може и да не е точно инстинкт. Мъжът Дева е прекалено практичен и аналитичният му ум го "просветява" за вероятните рискове. Когато той казва "не", не се шегува и решението му се основава на фактите, каквито му се представят, и никой няма да ги разбере по-добре от самия него. Напълно можете да се доверите на неговото "не". Той няма предвид "възможно", щом е казал "не".

Той добре умее да подбира приятелите и любовните си връзки и рядко греши. Разбира се, никога няма да повтори грешка. Той се придържа към правилата – веднъж може да се опари по чужда вина, вторият път – по своя собствена. Тъй като смята, че хората трябва да живеят по неговите правила, нерядко е прекалено критичен. Това не подпомага процеса на завоюване на приятели и покоряване на жени. На никого не му е приятно да бъде разнищван на съставните си части. А Девата не може да не го прави. Освен това той няма да седне да четка някого просто защото всички го четкат.

Обикновено има нервен темперамент и му трябва спокойно обкръжение, за да може да се разгърне по най-добрия начин. Това обяснява любовта му към свежия въздух, физическите упражнения и спорта. Той вярва, че следи собственото си здраве. Освен това смята, че ако искате да постигнете нещо в този свят, трябва да използвате всяка минута за развитие на способностите си.

Намира жените за любопитно явление, смята, че трябва да се изучават и с тях трябва да се експериментира. Колкото до секса – той е една от житейските прояви, не трябва да се пренебрегва, ако на човек му се прави секс.

За съжаление повечето от ергените по света са родени под този знак. Мъжете Деви са прекалено заети в работа и усъвършенстване, че да се вълнуват от романи. Те са внимателни и пунктуални, имат прекрасно развито чувство за отговорност и дълг. В големи корпорации Девите нерядко заемат ръководни постове. Те са надеждни, но скромността им никога не им дава усещането, че работата е изпълнена прекрасно.

В действителност той е отличен служител. Дайте му задача и той веднага ще ѝ намери решение. Ако не го направи веднага, ще събере всичката информация. Той прилича на ученик, изпълняващ домашната си работа. Единственото, което го плаши, е, че може да се окаже неподготвен.

Той не носи немодни дрехи и никога няма да го видите небрежен. Внимателно следи външността си. Възможно е да не е най-страхотният човек, когато кани жена на среща, но ще я накара да се чувства щастлива и спокойна. Той няма да ви изиграе цяла гама от страсти от начало до край, не изисква постоянно внимание, винаги е нежен и грижлив. Дори когато го провокират, рядко излиза от кожата си. Няма да прояви излишна настойчивост, ще изчака момента, когато сами го поканите в спалнята. Той не обича да "ловува” жени, предпочита те да ходят на "лов" за него. Като сексуален партньор е способен на продължителни отношения. Другите мъже изгарят страстта в себе си и прекратяват връзката, а мъжът Дева се оказва "по-издръжлив".

С жената той може да вземе "бащинско" отношение и да защитава жизнените ѝ интереси. Способен е да стане незаменим приятел и съветник. Ако на нея ѝ трябва повече романтика, трябва сама да положи необходимите усилия. Предложение той може да ѝ отправи едва след дълго ухажване. И това ще стане вероятно едва след като той е претеглил: ще му помага ли партньорката в кариерата, достатъчно ли пари има, за да поддържа необходимото му ниво, ще бъде ли в състояние тя да създаде в дома уют така, че той да не се отвлича от делата си.

На свой ред той ще предложи безопасност, сигурност и вярност. На неговата избраница ще ѝ се наложи да се прости с вечерите с приятели и други подобни мероприятия, тъй като той много-много не ги обича. С голямо удоволствие той ще прекарва свободното си време в градината или над книгите. Тя няма да се притеснява, че той пее с приятели в баровете до ранна утрин. Не, той не е светски лъв. Тя ще бъде осигурена финансово, но това не значи, че ще получава всичко, което иска.

Той има пари, макар че обича да нарича това "разбиране на тяхната ценност". За него не е лесно да се раздели със заработените средства. Но от друга страна, той няма да пътува в трета класа. Иска да получава максимална отплата от вложения труд.

Той е предан и играе честно. Както всички хора, претендиращи за високи морални принципи, неговият морал често се превръща просто в отсъствие на желание.

Романтична възбуда? Не.

Jenite.bg ще ви разкрият какво крие вселената за жената Дева, а за да разберете какво повеляват звездите за любовния живот и на останалите зодии, последвайте Div.bg във Facebook.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 7
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Петя Митева | 08.10.2013 | 15:37
7 Напишете и за останалите, интересно е.
от ico iliev | 01.07.2013 | 19:57
6 Отговор на коментар #5 от Анита Кралева : И все пак има и истини в тях.
от Анита Кралева | 01.07.2013 | 12:36
5 Аз никак не вярвам в хороскопи!
от Старата Госпожа | 01.07.2013 | 11:19
4 Взискателният ценител на качеството - зависи какво точно се разбира под понятието "качество" - всъщност това е най-важно.
от чичо съби | 01.07.2013 | 11:09
3 Брат ми и баща ми са такава зодия, но и представа си нямам и от на двамата личния живот.
от Ariana Stamenova | 01.07.2013 | 10:28
2 Много верен хороскоп за мъжа зодия Дева, точно такива са, този път хороскопът е верен макар много да не вярвам в значението на зодиите.
от Stanis Dimov | 29.06.2013 | 13:28
1 Направо ме описахте такъв какъвто съм! :)
Ето с какво се занимават японските фенове след мач!
Много странни неща, които можеш да видиш само на летището  20
5 общо споделени, но грешни, вярвания...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Най-добрите смешки, посветени на Големия софийски потоп!
Какво не ядат служителите на McDonald's от менюто на McDonald's  2
5 общо споделени, но грешни, вярвания...
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta