Страхотни филми, които вероятно си пропуснaл да гледаш

11.09.2017, 13:30

Незабавно поправи тази грешка!

   
 
Страхотни филми, които вероятно си пропуснaл да гледаш
Източник: brightside.me

Напоследък се появиха множество блокбъстъри, които обаче никак не ни грабват. И тъй като сме видни киноманиаци, ти предлагаме няколко гениални филма, които незабавно трябва да гледаш.

"Café Society”

1973977brightside.me

Легендарният Уди Алън пуска по един филм годишно. Този път ви предлагаме история от 30-те години на миналия век. Един млад мъж се опитва да завладее Холивуд. Той се влюбва и попада в епицентъра на хайлайфа. Човек лесно може да разпознае стила на Уди Алън: деликатен хумор, изтънчена картина, малка доза сантименталност и лирични музикални композиции.

"Любезните пичове”

1973978brightside.me

Разрешаване на случай за изчезнало момиче вероятно ще доведе разследващото дуо до престъплението на века. Във филма ще се порадвате на мистериозна атмосфера, гениално чувство за хумор, а сюжетът искрено ще ви заинтригува.

"Swiss Army Man”

1973971brightside.me

Главният герой Ханк се озовава на изоставен остров. Той губи надежда да се измъкне, когато изведнъж късметът му се усмихва и той открива трупа на млад мъж под името Мани. Мани помага на Ханк да оцелее и да си върне живота.

"Надпревара (Race)”

1973973brightside.me

Основана на реални събития, това е историята на легендарния афроамерикански спортист Джеси Оуенс, чието невероятна постоянство го довежда до Олимпиадата през 1936 г. в нацисткия Берлин. Въпреки трудностите, спортистът успява да докаже на целия свят, че спортът надминава всички предразсъдъци. С героичния си пример той оспорва най-ужасния режим на миналия век.

"Човек на име Уве”

1973980brightside.me

Този филм е абсолютен шведски блокбъстър, базиран на най-продаваната книга. Уве е сърдито старче, което стриктно следва всяко едно правило и принуждава всички наоколо да последват примера му. Всъщност, той отчаяно губи своята съпруга и иска да сложи край на живота си, за да бъде с нея на небето. Но как може да се самоубие, ако наблизо живее шумно чуждестранно семейство?

"Demolition”

1973969brightside.me

Дейвис преживява ужасна трагедия, съпругата му загива при автомобилна катастрофа. Странното е, че той не изпитва нищо друго освен огромно желание да разруши всичко, включително и собствената си къща. Това е многопластова история, която съчетава различни жанрове.

"Екипаж”

1973975brightside.me

Това е руски филм за младия и талантлив пилот Алексей Гушчин, буквално обсебен от небето и летенето. Но животът го подлага на изпитание, в което трябва да рискува собствения си живот, за да спаси стотици други.

Филмът ви държи в напрежение от самото начало до края и ви кара да заобичате на героите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Идиот на годината: да загубиш на бунището 75 милиона долара в биткойни!
Как момиче се оказа със заклещен чук в устата?
Епична битка в пустинята: Ford Mustang срещу Chevrolet Camaro!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
22 забавни факта за филмите за възрастни, които вероятно не знаете  3
Изследването на близнаците на НАСА потвърждава предварителните констатации
Идиот на годината: да загубиш на бунището 75 милиона долара в биткойни!
Успя ли изкуственият интелект да разгадае ръкописа на Войнич?
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta