Последният филм от поредицата ,,Шаркандо'' ще бъде за пътуване във времето

17.04.2018, 09:00

...И акули

   
 
Последният филм от поредицата ,,Шаркандо'' ще бъде за пътуване във времето
Източник: Short list

Има пет филма от поредицата Sharknado, което е интересно, нали? Те направиха глупав филм за торнадо с акули в него и стана толкова популярно, че направиха още четири от тях. Те направиха Sharknado , а след това направиха Sharknado 2: The Second One , после Sharknado 3: Oh Hell No! , а след това Sharknado: The 4th Awakens и накрая Sharknado 5: Global Swarming .

Е,накрая решиха да направят и шести - шести цели филми за торнадо с акули в него. Това са много филми за торнадо с акули в него. Бихте могли да кажете: твърде много филми за торнадо с акули в него.

Но каналът SyFy обеща, че това ще бъде последният. И така, какво правиш, когато направиш пет филма за торнадо с акули в него? Разбира се, че сте изследвали всеки ъгъл? Дори пространство? Какво друго остава? Е, пътуване с времето. Очевидно е.

Това ще включва фин Шепърд на Ян Зирайнг, опитвайки се да се върне във времето, за да спре първото sharknado (торнадо с акули в него) и ще бъде режисирано от известния автор Антъни С. Ферант, директор на всички пет досега.

Заедно с Зирайнг, други актьори като Тара Рийд, Каси Сцербо и Вивица А. Фокс се връщат в уважаваните поредици, както и акулите и торнадото, което ще задоволи любителите на торнадо с акули в него. Филмът е все още без заглавие, но очакваме нещо подобно на " Назад към машината за часовници Sharknado или Hot Sharknado Time" или ще се върна във времето, за да спра торнадото с акулите в него, просто гледайте.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Кола за сигурност катастрофира! Шокиращо видео!
Как да защитиш телефона да не се разбие при падане?
Холандски модели в СССР! Невероятно колоритни снимки.  11
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Как да защитиш телефона да не се разбие при падане?
5 абсолютно гениални лайфхака за Коледа
Можеш ли сам да си бронираш колата и тя да издържи на куршумите
Най-смешните картинки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!  16
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta