Играй с DIV.bg и спечели кинобилети за "Небостъргачът"

02.07.2018, 09:00

Петима от вас ще могат да гледат най-напрегнатия екшън това лято!

   
 
Играй с DIV.bg и спечели кинобилети за "Небостъргачът"

Този юли Дуейн Джонсън влиза в ролята на бившия агент на ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Сойър. Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят.

Докато се справя с поредното предизвикателство- да прецени дали има риск за най-високата и считана за най-безопасна сграда в света в Китай – Перлата, небостъргачът се оказва под атака, а самият той- несправедливо обвинен. Така Уил се озовава в ролята на беглец от закона, който трябва да открие истинските престъпници, за да изчисти името си. Но същевременно семейството му е хванато в капан над огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на Перлата. Времето изтича бързо, а Уил Сойър тепърва трябва да взема най-важните решения в живота си, от които зависи съдбата на най-скъпите му хора.

Предизвикваме те – влез в ролята на героя на Дуейн Джонсън и сподели с нас Какво би направил, ако семейството ти е хванато в капана на огнена стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргач?

Отговори с коментар под статията ли ни изпрати своя отговор на games@novinitegroup.com и може да спечелиш един от петте двойни кинобилета за филма "Небостъргачът".

Имаш време до 16 юли. Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на следващия ден в сайта DIV.bg и в официалната ни Фейсбук страница.

Условия, свързани с билетите:  Билетите са двойни, под формата на ваучери, и важат в периода 17.07. - 12.08. (вкл.), в избрано от победителя кино от веригите Синема Сити или Кино Арена само и единствено за филма "Небостъргачът". Билетите важат за избран от победителя ден и час в посоченото от него кино от съответната верига и според програмата на киното. Билетите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Организаторите не носят отговорност, в случай че в избраното от победителя кино няма прожекции на филма."

*Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

***

Небостъргачът идва в кината на 13 юли на 3D, IMAX 3D и 4DX.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Кола за сигурност катастрофира! Шокиращо видео!
Как да защитиш телефона да не се разбие при падане?
Холандски модели в СССР! Невероятно колоритни снимки.  11
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!  2
Най-честите запитвания в "българския" Google за 2018 година
Най-добрите снимки за 2018 година според National Geographic!
5 абсолютно гениални лайфхака за Коледа
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta