Тонколоната на Pelty ще ви изуми

22.07.2014, 14:35

Когато топлината се превърне в звук

   
 
Тонколоната на Pelty ще ви изуми

Висококачествената тонколона на Pelty е наистина впечатляваща. Това, което я прави уникална, е принципът на който се зарежда. Този принцип се базира на т.нар. "Ефект на Палтие". Физиката не ни е силна страна и затова не можем да ви го обясним интелигентно, но казано с думи прости тонколоната може да функционира само с помощта на обикновена восъчна свещ, като специален механизъм трансформира топлинната енергия в електрическа и така се създава жизнената сила за тази иновативна машинка.

1342811

Няма кабели – няма проблеми. Bluetooth технологията ви позволява да се свързвате с тонколоната по всяко време, а нейният изключително елегантен дизайн ще пасне на интериора в абсолютно всеки дом. Но предимствата не приключват дотук. Можете да вземете Pelty навсякъде с вас, тъй като липсата на кабели и батерии значително улеснява транспортирането и функционирането ѝ.

1342809

Pelty е живото (образно казано) доказателство, че не е задължително технологията да се състои от сложни системи от кабели, батерии, зарядни устройства и контакти. Някой като Леонардо да Винчи със сигурност би се гордял с подобна иновативна играчка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ