Онлайн калкулатор ще ви покаже колко калории сте изпили за седмицата

14.06.2018, 10:00

Можете да изчислите вредата, която ви носи изпитият алкохол

   
 
Онлайн калкулатор ще ви покаже колко калории сте изпили за седмицата

Та, решили сте, значи, че ще пиете само веднъж в седмицата. Идва събота и се унищожавате. После в неделя удряте една биричка за помощ с махмурлука, ама това не е нищо, разбира се. След това с понеделника започвате седмицата много оптимистично и с увереност, че няма да пиете.

Добре, ама става вторник и някой колега изскача с неустоимата оферта да обърнете няколко бири в барчето след работа. Отивате за "само една", а те естествено стават три, но какво толкова. Решавате, че в сряда няма да пиете в никакъв случай. След работа ще се приберете и ще готвите! Добре, ама едно винце как добре ще влезе с пържолките... и така си взимате бутилка. Винаги е добре да има запас в хладилника. 

Четвъртъкът традиционно преминава под съпровода на една жажда, породена от задаващия се зад ъгъла уикенд и тя обезателно трябва да бъде утолена с няколко бирички. А на другия ден вече е петък и аргументът, че "утре не си на работа" е абсолютно непобедим. Правите каквото правите и вече е събота. Една седмица мина, а алкохолът е все така тук. 

Познато, нали?

Но може би задачата по намаляването би станала по-лесна, ако можете да сумирате количеството изпит алкохол за седмицата и видите на колко калории и пари се равнява то. Това може да стане съвсем лесно, благодарение на този онлайн калкулатор

1811798

Той взима предвид количеството и вида алкохол, който сте изпили, а също и възраста и пола, а след това прави изчисления и ви поставя в една от трите групи: ниско, средно или високо-рисков пияч. Освен това програмата изчислява калориите, на които се равнява изпитото, техният еквивалент в шоколадови блокчета, както и парите, които сте изхарчили. Последното не е особено точно за нас, тъй като калкулаторът е предназначен за британските потребители и изчислява сумата в паундове, но въпреки това може да служи за ориентир.

Хайде, изчислете какви пияници сте. Ето линк.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!
Най-смешните картинки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица и само ЛОКО  20
Сравняваме реалните размери на всички кораби от Междузвездни войни!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-добрите смешки от социалните мрежи до сряда!
Нови 40 полезни лайфхака за всеки ден!
Неща, които никога не трябва да прави истинският мъж!
30 необичайни лайфхака, които ще променят живота ти!
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta