Уроци по танци в GIF формат

01.09.2014, 15:34

Раз, два, три...

   
 
Уроци по танци в GIF формат

Днес е понеделник и вие едва ли виждате повод за каквото и да е празнуване. Въпреки това смятаме, че човек трябва да умее да се оставя на емоциите си. Особено ако са положителни. Днес сме решили да ви научим да се движите малко по-така или с други думи - да танцувате.

Разбира се, ние не сме хората, които биха могли да ви преподават изящни движения, даже напротив. Затова решихме да вземем няколко урока по танци, нагледно демонстрирани в любимия ни GIF формат.

1. Ако сте на работното си място и ви се танцува, можете да започнете още от стълбите. Наблегнете на небрежните движения и гледайте да не се пребиете.

2. Ако физическото ви състояние не позволява особена пластика, а и по-резките движения ви задъхват, можете да заложите на танци основно от горната част на тялото, като ръцете трябва да поемат най-активната част.

3. Ако сте във фънки настроение, задължително пощраквайте с пръсти, като паралелно с това движите краката си наляво-надясно. Ако с вас има добро другарче, то непременно ще се присъедини към вас и тогава тотално ще спре да ви пука как изглеждате.

4. Това движение е за хора, които сега навлизат в танцовите дебри. Представете си, че с тялото си изписвате знака за безкрайност. Не е нужно да държите щраусово яйце в ръка, но вероятно помага за баланса.

5. Когато танцувате на хип-хоп парче, трябва да се придържате към стила. В хип-хоп танците ръцете са основните участници, придружени от елегантно движение в кръста.

6. Ако има достатъчно пространство, на което да се развихрите, давайте смело.

7. Имайте предвид, че чупките в кръста са вечно актуални, така че ги упражнявайте редовно, за да може да ги приложите, когато настъпи точният момент.

8. Ако притежавате гъвкавост като на шивашки метър, не се притеснявайте. Превърнете дефекта в ефект като преобразувате насечените си движения в характерен танц.

9. Този танц с краката е изключително лесен, но не го репетирайте в пияно състояние.

10. ВНИМАНИЕ: Правенето на шпагат е строго забранено за мъже, освен ако не са балетисти. Ако се поддадете на импулса за шпагат, има вероятност да се цепнете на необичайно място или да си причините нещо, което никога да не може да се оправи.

11. Танцът тип "гъска" върви с почти всеки стил музика, с изключение на метъла. Движението е лесно и от вас се изисква единствено да напипате ритъма.

12. Ако танцувате заедно с други хора, не си позволявайте да губите ритъма, за да не изглеждате като пълен дебил.

13. Това е Дмитрий от Русия - любим наш персонаж от необятното интернет пространство. Неговият танц е перфектен за drum & base или за всичко останало, стига да има достатъчно водка.

14. Ако сте секси мацка, този танц е точно за вас и ще ви покаже в най-сексапилната ви страна. Ако сте дебел афро-американец - не танцувайте така, ще ви замолим.

15. Това движение може да ползвате тогава, когато не ви се танцува, но пък песента ви харесва и ви кара да си тактувате.

16. А това сте вие заедно с всичките ви приятели. Важното е всеки да има собствен стил.

17. Задната лунна походка крие своите рискове, тъй като видимостта ви е ограничена. Но на кого му пука.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ