Съществуват ли извънземни?

16.04.2018, 18:00

Бъз Олдрин е бил подложен на детектор на лъжата, заради твърдения, че е видял извънземно

   
 
Съществуват ли извънземни?

Да, Бъз Олдрин, който стъпи на Луната, твърди, че е видял извънземен през 1969 г. и потвърди вярата си, като премина тест за детектор на лъжата. Олдрин и трима други астронавти от същата мисия (Ал Словен, Едгар Мичъл и Гордън Купър) свидетелстваха, че също са го видели.

Институтът по биоакустична биология в Охайо, САЩ извърши обширен, сложен (и вероятно скъп) анализ на гласовите модели на твърденията на астронавтите в интервютата и заключи, че те са били "напълно убедени", че са видели извънземно.

2050162

Използваната специфична технология се предполага, че е строго секретна, но се твърди, че осигурява по-надеждни резултати от тестовете за откриване на лъжа и дори може да се превърне в стандартния метод, използван от ФБР и полицията.

Оригиналното изявление на Олдрин твърди, че "Имаше нещо, което да е достатъчно близо, за да бъде наблюдавано, някаква форма на L".

Разбира се, астронавтите вероятно не са виждали истински извънземни, те просто мислят, че са видели такива. Това, което вероятно са видели, е НЛО. Те не са едно и също нещо - това, което видели, било само неидентифицирано (и странно), но може да има просто обяснено.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Вижте какво представляват традициите Konaki Sumo и El Colacho!
Парижани се опълчиха срещу уличните писуари!
Как да изглеждаш по-атрактивен
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-отровното растение на планетата
Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!
Какво да не казваме пред партньорката си
Един наш събрат намери най-дивия начин да разкара обожателя на гаджето си!
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta