Спасителите на плажа 25 години след първия плаж

28.10.2014, 15:32

Как изглеждат и какво става с тях?

   
 
Спасителите на плажа 25 години след първия плаж

Кой не знае "Спасители на плажа", кой не ги е гледал с поглед умислен в деколтетата впит. Култовият телевизионен сериал, който не блестеше с особено дълбок сюжет, но затова пък беше открил идеалната формула за успех - тресящи се на забавен каданс гърди на тичащи по пясъка момичета, остави трайни следи в съзнанието на не един и двама деветдесетарски тийнейджъри. 25 години след първото излъчване на сериала, слънцето и пясъкът са си все същите, но само толкова - времето е сложило своя отпечатък не само върху външния вид на актьорите, но и върху тяхното житие. Ето как са се променили в личен и физичен план.

1422646

Ясмин Блийт - Каролин Холдън

След последната си повява по телевизията през 2003 г. актрисата е заловена да друса не гърди, а кокаин и не на плажа, а на линии. След тази си проявя се покрива достатъчно дълбоко от погледите на филмовите продуценти и се престрашава да им се покаже отново едва през тази година a.k.a. 2014-та, с участието си във филма "Beautiful Evil".

1422640

Памела Андерсън - Си Джей Паркър

В случая с Пам, не времето е безпощадно към нея, а тя към времето. За 25 години тя нито веднъж не хвана патина и имиджът ѝ продължи да си бъде все така лъскав (все пак достатъчно много хора продължават да го лъскат). През последните години апотеозът на холивудската красота се е отдал на хуманитарни задачи, участвайки в различни кампании на PETA и други подобни организации. Разбира се, не пропусна да мине и през българския ефир в качеството си на VIP сестрата на Brother.

1422645

Дейвид Хаселхоф - Мич Бюкянън

Славата на спасителя с големия буй си замина с последния отлив и днес пеещият актьор се е превърнал в презокеанското подобие на Къци Вапцаров, ставайки домакин на куп солени шеги за негова сметка. През 2011 г. Хоф се завръща на музикалната сцена с нов, но не чак толкова горещ албум и днес се задоволява с незначителни участия в различни шоу програми и филми. 

1422642

Кармен Електра - Лани Маккензи

О, Кармен, о, Електра! Красивата бюстиетка успя удачно да се закрепи на гребена на вълната, заляла крайбрежната ивица на сериала и днес тя е един достатъчно горещ секс символ, който ще запомним с участията си в "Страшен филм 4" и скандалния брак с баскетболния психопат Денис Родман.

1422637

Никол Егерт - Съмър Куин

Русокосата спасителка, която елегантно подприкваше към давещите се в чара ѝ зрители не успя да се възползва от бенефитите на сериала и след редица професионални и финансови провали, реши да пусне шкембе, после пусна съобщение за банкрут, а накрая пусна обява за хладилно камионче и днес си има собствена сладоледаджийница на колела, с която обикаля улиците на Маями.

1422638

Ерика Елениак - Шони Макклайн

Първото участие в киното на стройната сърничка е през 1982 г. в култовия филм "Извънземното", но истинската си слава посреща на плажа на "Спасителите". Оттогава не можем да кажем, че момата прави бясна кариера, но и до днес се радва на постоянен поток от малки роли в различни телевизионни продукции като "Отчаяни съпруги" например.

1422636

Александра Пол - Стефани Пакард

Спасителката със строгия поглед и тяло като на древногръцки атлет също като колежката си Ерика Елениак съумява да поддържа не зашеметяваща, но пък постоянна кариера, сърфирайки из много сериали с локална слава и също толкова и подобни филми. Днес, както самата тя твърди - "Имам достатъчно време и пари, за да се отдам на изкуство".

1422634

Дейвид Чарвет - Мат Броуди

Дейвид Чарвет заби буя си дълбоко в сърцата на телевизионните зрителки, което му донесе привилегията на всеки няколко години да го виждаме на малкия екран в различни продукции като "Melrose Place" и "Prisoners of the Sun". Но така е по морето - ден година храни.

1422635

Грегъри Алън Уилям - Гарнър Елърби

След като прекара почти десетилетие, патрулирайки като полицай на плажа, колоритното допълнение към сериала съумя да изгради една от най-добрите кариери сред колегите си. Преминавайки през "Семейство Сопрано", "Западното крило" и ред други знайни и незнайни продукции, съвсем скоро ще видим Грегъри Уилям видим и на големия екран в 5-тия филм от поредицата "Терминатор".

1422644

Майкъл Нюман - Майкъл Нюман

С актьорска кариера, започнала през далечната 1974 г., Майкъл Нюман преминава през всички сезони на "Спасители на плажа" от началото през 1989 г. до последния епизод през 2000 г. Това обаче е последната роля, до която мустаците на актьора се докосват и той се прибира вкъщи на велосипед.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ