Необичайни сексуални ритуали при животните

09.01.2017, 15:00

Ама наистина необичайни...

   
 
Необичайни сексуални ритуали при животните

При всички животни съществува инстинкта за размножаване. Някои го правят секс за удоволстви, точно като при човека, а други далеч не възприемат това, като приятно занимание. За котките, например, сексът е доволно болезнено действие. При по-ексотичните видове обаче, този процес се е развил доста необичайно.

1835025

Забележителното при маймуните бонобо (малко шимпанзе)  е, че сексът има особено важно място в социалния им живот. Бонобо са единствените животни, освен хората, които са наблюдавани да правят секс лице в лице, орален секс и да се целуват с език. Близък роднина е на шимпанзето и двата вида споделят 98% от човешкото, което ги прави най-близките животни до човека. Характерното при тях е, че имат по-дълги крайници, издължено тяло и нисък център на тежестта, което им позволява да ходят на два крака.

1835020

При медоносната пчела секса е въпрос на живот и смърт. Половите органи на мъжкия остават във женската и той умира.

18350235

Дървениците са сексуални варвари, при тях няма разделение между половете. Те се нахвърлят един върху друг, без значение от родословие и пол.

1835024

Пандите в природата имат бавен размножителен цикъл, а размножаването на уловените панди е съпроводено с огромни затруднения. Така че тези индивиди не могат да заменят другите индивиди, които са убити от бракониери или са застрашени сериозно от загубата на подходящи условия за живот. Често в зоопарковете на пандите се прожектира "порно" с кафяви мечки.

1835021

Женската петниста хиена също има пенис, като при мъжкия, но с по-малки размери.  Там, където би следвало да бъде влагалището се развива структура подобна на скротум изпълнена с мастна тъкан. Поради особеностите на външните полови органи самките се чифтосват и раждат през клитора. Раждането е особено болезнен физиологичен процес особено при раждащите за първи път. Поради високото ниво на тестостерон при женските и тесния клитор раждането продължава с часове. Целият процес прилича на хомосексуален секс.

1835026

Делфините буквално са нимфомани. Има много клипчета, в които делфините се опитват да правят секс с каквото им падне.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Дори да изглежда така, Mercedes 300S струва един милион долара!
Мъдри цитати за живота от един 80-годишен мъж
Къщичка на колела: Hyundai H-1!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Най-смешните картинки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!
Камери за наблюдение заснемат смъртоносна засада
Полицейското минало на Кърт Кобейн
5 начина да се забавлявате на макс това лято без да загърбвате здравия разум
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta