Животът е много по-забавен наобратно

27.08.2014, 09:33

вЕрвайте ни!

   
 
Животът е много по-забавен наобратно

Животът винаги тече по един и същ леко скучен начин. Започва се с начало, минава се през среда и неизменно се стига до края. И това се повтаря с хора, животни, държави... Струва ни се, че цялата тази повторяемост е започнала да доскучава на всички. А от скука човек измисля глупости като войни, атомни бомби и наркотици.

А колко по-забавно щеше да е, ако може малко да обърнем нещата. Да видим дали пък няма да ни хареса действията ни да са наобратно. Е, съдейки по един от култовите цитати от Уди Алън, очаква ни безмерно щастие:

"Искам да изживея следващия си живот наобратно. С появата си разрешаваш проблема със смъртта. След това се събуждаш в старчески дом и започваш да се чувстваш все по-добре с всеки изминал ден. Изхвърлят те, защото си прекалено здрав, за да си там, отиваш да си вземеш пенсията, а на първия си работен ден получаваш златен часовник и ти организират парти. Работиш 40 години, докато не станеш прекалено млад, за да се насладиш на пенсионирането си. 

Купонясваш, пиеш алкохол и си живееш охолно, след което започва гимназията. След това идва началното, превръщаш се в дете и си играеш по цял ден. Нямаш никакви отговорности, ставаш бебе и идва време за раждането. След това прекарваш 9 месеца, плувайки в условия, наподобяващи тези в луксозен спа-център с централно отопление и неограничен рум сервиз. И воала - приключваш като оргазъм!"

Е, как на човек да не му се заживее наобратно? Следващите GIF-чета ще ви убедят окончателно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ