Един ден от живота на Боно

02.10.2014, 17:04

Как преминава ежедневието на вокалиста на U2

   
 
Един ден от живота на Боно

Чудили ли сте се как преминава един ден на Боно? И да не сте, сега ще ви отворим очите. Няма начин да ходи на пазар в кварталната бакалийка и да се разнася по анцуг у дома, нали? Е, край на догадките - време е да разкрием на всички какво точно се случва в един средностатистически Бонов ден, за да се разсеят всякакви съмнения и да се спре със спекулациите най-сетне.

7:04 ч. - Боно изключва алармата точно в мига, в който Слънцето изгрява, за да може да го поздрави и да му разкаже какво е сънувал. Музикантът обича да вдига ръката си към Слънцето сякаш то има устни и двамата разговарят. Сам си се смее на шегите.

8:00 ч. - Следващия час прекарва в стаята с шапките, където първо си слага една съвсем мъничка, после върху нея една малко по-голяма - като матрьошка. Всеки път, когато видите Боно с шапка, да знаете, че под нея има поне още 5.

9:00 ч. - В телефона си Боно има номер, записан като Африка, за който му е казано, че може да му се обажда всяка сутрин и да го пита дали континентът е добре. Всъщност това е номерът на мениджъра му. Праща му усмихнати човечета и го пита дали има нужда от някаква негова песен. Африка никога няма нужда от негова песен.

10:30 ч. - Боно прекарва следващия половин час в търсене на разни неща в Google:

1403085

11:00 ч. - В следващия един час Боно е на пръстова терапия. Пръстите му се схващат силно и се подуват, защото в повечето време ги държи в знака на мира. Докторите многократно са го предупреждавали да престане, но Боно отказва.

12:00 ч. - Около обяд е време за балансирано хранене с възможно най-евтината храна наоколо. Боно го прави, за да бъде съпричастен с най-бедните и да се храни като тях. Средно един негов обяд струва около 700 долара, а докато хапва, Боно плаче и се тръшка с репликата "Как живеят така тези хора, бе?!".

13:00 ч. - След обяд е време за очна терапия. Това е единственият период от деня, в който Боно си сваля слънчевите очила и позволява на очите си да си припомнят какво е светлина и истински цветове. От 2003 г. способността му да вижда е станала като на куче.

13:30 ч. - През следващия един час Боно праща съобщения на някои от най-известните и могъщи хора на планетата, но не е сам. Наел е екип от 30 души, чието задължение е да стоят при него, за да може да им казва на кого точно пише. Те трябва да възклицават и да се впечатляват. Всички до един мразят живота си.

14:30 ч. - След като приключва със съобщенията, отива в стаята за размисли, за да измисли как да реши световните проблеми. На една бяла дъска пише: "Хората хранят ли се с песни?"

15:45 ч. - По това време на деня The Edge обикновено идва при Боно, за да репетират новите песни. Вместо да свирят обаче, те стоят в една стая и се взират в инструментите, питайки китарите какво им се прави днес. Боно се разплаква, защото китарите не могат да му отговорят.

17:00 ч. - Боно отива в близката болница и, движейки се в бронирана количка, кръщава новородените бебета. Ето и някои от последните имена, които е избрал:

- НеБоно

- Барак ОU2

- Мир

- Глад

Никой никога не е използвал име, което Боно е дал, но болницата му връчва фалшиви сертификати, за да се чувства сякаш е свършил нещо важно.

19:00 ч. - Боно гледа избрани сцени от "Матрицата", за да изучава как точно Нео успява така готино да си свали якето. Опитва се да го копира, но никога не успява. В гнева си троши DVD-то, въпреки че знае, че още утре ще излезе и ще си купи ново. Досега е купил хиляди DVD-та с "Матрицата".

20:30 ч. - Боно се измъква по тъмно, носейки със себе си 20-30 албума на U2. Обикаля по къщите и ги пъха под вратите на непознати хора, въпреки бележките, които намира и на които пише "Моля, спрете да пъхате албуми на U2 под вратата". Всяка нощ той обикаля едни и същи къщи.

22:30 ч. - Понеже не обича да си затваря очите, Боно е наел двама бивши миньори, които да полагат ръцете си върху отворените му очи, докато не заспи. Плаче през цялото време.

Извод: Готино е да си Боно

Източник: Mandatory

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ