Достойна половинка  7 Виж всички снимки

05.01.2012, 10:22

   
 

Досещате ли се за Роузи Хънтингтън и емблематичната ѝ за изминалата година фотосесия за Burberry?

Това е снимката, но най-вероятно момичето ви е направило повече впечатление от тренча, с който е облечена...по-скоро полусъблечена.

Но мисълта ни е – знаете ли кой е мъжът, който най-достойно може да застане до нея?

Вие! Да, и оръжието ви в случая ще бъде именно от Burberry. За да постигнете максималното или визуален синхрон тип Ин Ян (преди, в най-добрия случай, да се слеете в едно балансирано цяло), ще ви е необходим велуреният тренч от последната колекция на иконичната британска марка. Нещо като костюмът на Супермен, който ще ви даде свръх сили и ще предизвика вниманието на много жени, като не забравяйте коя е финалната цел – Роузи Хънтингтън Уайтли.

Тук обаче, както при всяка абсолютна ситуация има и уловка. Това майсторски изработено произведение на шивашката индустрия струва майка ви и баща ви. За такава сума бихте си подсигурили вниманието на една кифла, както добре пресметна колегата Тотев преди време. Но ние имаме идея да не се занимавате с кифли, а със свежо парче английски бекон. Как обаче да го направите без да продъните джобовете си?

Всичко е под контрола на Div окото и тъй като сме неизчерпаем генератор на идеи, веднага ви казваме решението. В милата ни родина има хиляди майстори, които боравят с кожа по-добре от всеки касапин на планетата и разбират качествата ѝ повече от всички каубои взети заедно. Именно те биха се радвали да изработят лично за вас един подобен тренч от естествен велур, който, повярвайте ни ще ви излезе на далеч по-ниска цена. Потърсете тези магьосници във вашия град и действайте, като всеки един детайл, който им е необходим, можете да им покажете чрез снимките в галерията ни.

Ох, Роузи, в момента, в който застанем до теб с тази фантастична одежда, ти ще бъдеш наша!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ