Дженифър Анистън най-секси над 40 г.

24.10.2011, 10:29

Дженката е супер

   
 
Дженифър Анистън
Дженифър Анистън

Тялото на Дженифър Анистън е най-желано от жените, според някаква класация в Yahoo. В друга подобна класация, но подредена от мъже, отново Дженифър е спечелила приза за най-секси дама над 40 години. Изводът е, че Рейчъл от сериала "Приятели" просто е една много секси дама, която за съжаление, не можем да наречем МКБЧ по обективни причини.

Интересно е, че в класацията, съставена с гласове на жени, непосредствено след Анистън се подрежда шоколадовото изкушение Хали Бери, а трета е Бионсе. На четвърта и пета позиция са съответно Ким Кардашиян и Блейк Лайвли (идея си нямахме коя е тази мацка докато не гледахме "Градът" на Бен Афлек). Челните позиции в тази класация определено ни направиха впечатление заради разнообразните типове жени, подредени на тях. Нашият екип определено харесва разнообразието и затова сме доволни, че гласувалите не са проявили някаква нечиста завист или злоба, а очевидно са избирали съвсем откровено. Иначе вие как бихте обяснили наличието на пет коренно различни жени на първите пет места на тази класация?

Разбира се, те са дяволски известни и всеки ден за тях четем безсмислени новини и гледаме ексклузивни папарашки снимки в интернет. Ако се опитаме да направим един анализ, насочен основно към телата на участничките, то напълно ще се съгласим с първото място. Дженифър Анистън наистина изглежда впечатляващо още от ерата "Приятели", а оттогава са минали цели 17 години.

Хали Бери не е спирала да ни харесва, защото винаги е била по-различна от холивудските си колежки. Фактът, че никога не се е страхувала да експериментира със себе си и с външността си и за разлика от почти всички останали, не обича да носи буйна грива, ни се струва достатъчно симпатичен, за да я поздравим с втората позиция.

На трето място е бъдещата майка Бионсе. Ако Джей Зи ни беше приятел, сигурно всеки път когато пиехме заедно по бира, щяхме да го поздравяваме за мацката, която си е хванал. Двамата са игралната версия на "Красавицата и звяра", но не ни се струва, че Джей Зи някога ще се превърне в красив принц. Бионсе обаче е прекрасна за двама, а скоро – и за трима. Тя е пищна типично по негърски и много нейни кльощави колежки я гледат откровено завистливо. Ами, гледайте и завиждайте, защото това нейното си е ген.

За четвърта и пета позиция ще сме доста по-лаконични. Ким Кардашиян ни е една от най-противните съвременни звезди. Тя е чудесен пример за това как хората са известни с това, че са известни. Все пак, има мъже, които я харесват и вероятно един от тях е съпругът ѝ, в когото тя се нанася около пет пъти. Нас обаче не ни впечатлява. Блейк Лавли все още ни е доста неясна, но въпреки това бихме я сложили преди Кардашиянова.

Какъв е изводът: ние харесваме всякакви жени, а ако имат и нещо в главата си – ни стават още по-интересни. Което ни дава идея да направим класация за най-секси българки. Очаквайте я съвсем скоро!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ