Да правите секс на тези места не е нормално

17.04.2015, 10:40

Има и по-подходящи места за джиджи-биджи

   
 
Да правите секс на тези места не е нормално

Не можем да отречем, че сексът на публични места е вълнуващо преживяване, което носи различен тип наслада, но не можем и да отречем, че съществуват места, на които просто не трябва да правите секс – дали от уважение, от себеусещане или заради чисто хигиенни навици, които всеки би следвало да притежава. Въпреки че местата, които ще видите по-нататък в материала, продължават да са терен за плътски удоволствия, те са едни от най-неподходящите за тази цел. Виже защо.

В леглото на родителите ви

Да правите секс в леглото на майка си и баща си не е най-добрата идея и е доста неуважително. Все пак  родителите ви са тези, които се забавляват там. Да не споменаваме, че на същото легло може да са направили и вас. Дори и да ви се струва нормално да се любите в спалнята на вашите, помислете за партньорката си, която може да се смути, че ще лежи гола там, където лежи гол и бащиния... сещате се.

В училище

В училище е скучно, но ако решите да разнообразите учебния процес със секс, по-добре старателно прикрийте следите и голия си... торс. Както на всяко публично място, и в даскало има камери, които следят за спазването на реда, така че имайте това предвид, когато вземете гениалното решение да се възползвате от някоя абитуриентка на училищна територия. Съветваме ви всички участници да са пълнолетни...

В къщата на баба и дядо

Какво еротично би видял някой в къщата на баба си и дядо си? Мястото, в което е минало детството му, където е ял палачинки всяка сутрин, където баба му му е разказвала приказки, а дядо му го е учил да играе карти. Ако дори на това свещено място имате желание да правите секс, значи или сте на 13, или нямате капка, дори миликапка свян. Ами ако баба ви влезе да ви завие?

На работа

Освен ако не сте шефът, да правите секс на работното място не е добра идея, защото ако ви хванат, с кариерата ви може да се свърши по-бързо дори от времето, за което ще свършите вие. Спомнете си и поговорката за ваденето на работата на работното място, а ако толкова ви се прииска забежка с колежка, опитайте да се удържите поне до края на работния ден.

На железопътните релси

Кой би се сетил да прави секс на релсите? Това може да се причисли към фетишите, тъй като адреналинът да лежите голи на пътя на влака може да се сравни единствено с адреналина, който ще изпитате, когато приятелката ви приближава към вас с розови белезници с пухчета и гигантски бътплъг с усмихнати сърчица. Ако гаджето ви е съгласно да го сгази влак, това е друго нещо и не трябва да се притеснявате. И двамата сте изперкали.

В градския транспорт

На някои не им стига интимността, която получават всяка сутрин в метрото, притиснати от десетки тела, но считат за добра идея да правят секс там. Сексът на публично място е интересно преживяване, но е добре да се спазват някои ограничения – само си представете хигиенните условия в 280 и отново помислете дали искате да се сношите в градски автобус. Вижте, при маршрутките нещата стоят по друг начин. Там и да не искате, обстановката просто изисква да ви причинят секс.

В нощен клуб

Светлини, музика, хубави жени, танци, алкохол – всичко изглежда по-секси, така че е разбираемо, ако искате да забиете някое момиче в тоалетната. Не че е най-лошото нещо, но е малко нехигиенично и със сигурност не е предпоставка за качествен секс. А и в това да правите секс в заведение с пияно момиче няма нищо майсторско. Опитайте да я заведете вкъщи, когато е трезвена – дали ще се получи толкова лесно?

В басейн

Филмите постоянно ни внушават, че басейнът е едно от най-стимулиращите места за правене на секс. Това е така, ако за вас е възбуждащо приятелката ви да започне да се пълни с вода или да получи бактериална инфекция. Ако не нас, то поне послушайте учените, които са доказали, че басейнът, морето, дори джакузито, са едни от най-неподходящите места за секс.

В църквата

Освен ако не сте йеромонах или игумен в Троянския манастир, сексът в Божия дом не се приема за особено нормално действие. Въпреки че не малко хора са го правили, ние продължаваме да не разбираме какво възбуждащо има в църквата? Миризмата, иконите, Младенецът? Богородица??? Ако толкова искате усамотена, романтична нощ на свещи, уверяваме ви, че църквата не е най-добрият вариант, защото знаете, че Бог вижда всичко!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ