сватби

Трябва да признаем, че сватбите могат да бъдат доста отегчителни понякога. На децата това им се отразява най-много, тъй като им е трудно да стоят на едно място за дълго време. Ето ги и трагичните резултати!
То да се смее ли човек или да му прилошее.
 Китайците измислят барута, а после европейците го превръщат в смъртоносно оръжие, убило милиони. Между другото нормалните цивилни хора използват барута за фойерверки – за това и нормално житейско събитие не може да мине без тях. Като...
Жените се отнасят към сватбите сериозно. Ние – не! DIV наистина не разбира много защо са нужни сватбените снимики – все едно да си направиш селфи от килията. Наистина ли след време ще ти е готино да ги гледаш? Ама тези стват....
По принцип не те съветваме да се жениш... ама, много наши братя го правят. Ако си се решил на това самоубийствено нещо, гледай поне да имаш такива снимки! Това са победителите в ежегодния конкурс на Junebug Weddings.
Докато съществуват хората ще съществува и простотията човешка...
Нагледен образец какво точно не трябва да се появява в твоят сватбен албум. То и за какво ти е да се жениш!
Гледай такива снимки никога да не се появяват в сватбения ти албум, че ще се отречем от теб. Всъщност... защо по дяволите ти е притрябвало да си го причиняваш?!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ