сватбени снимки

Холандският фотограф Мишел Клъстер приятно реши да разнообрази жанра на сватбените снимки. В неговата нова фотосесия младоженците изпълняват съпружеския си дълг в пикап и правят орален секс сред природата. Действието се развива в...
Никога, при никакви обстоятелства, подобни снимки не трябва да се появяват в албума ти.
99% от сватбените снимки са еднакви или поне носят еднакво настроение. Слава богу, има и свестни хора, които не обичат клишетата и се опитват да разчупят стереотипите. Ето какви оригинални сватбени снимки са направили те.
Често попадаме на скандални, ужасни и необясними сватбени снимки, но след тази "разходка" по руските сватби сме направо поразени. Това се случва наистина, такива младоженци съществуват, дишат, ходят и се бракуват.
Руснаците са НЕ хора, а по сватбите им стават такива неща, че направо се радваме, че не сме присъствали, а само гледаме снимки от събитията. Ако се питате кои хора биха искали да имат такива сватбени снимки, да знаете, ето тези.
Виждали сме много нелепи, смешни и скандални сватбени снимки. Но... те никога не свършват, защото хората продължават да се женят и услужливи фотографи да ги снимат в най-ужасни пози.
На сватба се ходи с фотоапарат или в наши дни - с телефон, който може да прави добри снимки. Така е, защото на всяка сватба има неизпускаеми моменти, които трябва да останат запаметени навеки.
Ако младите се обичат, нека се взимат! А ако са от Русия, нека се опитат да си организират най-обикновена и скучна сватба. Защото ни се струва, че това е невъзможно, съдейки по снимките в тази галерия...
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ