Няма такъв спорт просто

28.06.2018, 18:00

5 обскурни надпревари, които ще ви накарат да се съмнявате в човечеството

   
 
Няма такъв спорт просто

Човек срещу кон.

2072590

Добрите стари британци и техните пъбове. Говори се, че през 1980 г. собственикът на местен пъб, Гордън Грийн, чул двама посетители да спорят мъж може да победи кон в маратон. Е, явно е имало само един начин да се провери, защото всеки юни в малко уелско градче състезатели се надпреварват, за да докажат, че могат да победят кон, тичайки за тази цел 22 мили.

 

Борба с палци.

2072592

Още веднъж можем да благодарим на нашите приятели в Обединеното кралство за поредната обскурна форма на спорт - шампионат по борба с палци... на краката. Преди да се затърчите да се записвате, добре е да знаете, че се счита за обичайна учтивост всеки играч да премахне обувките и чорапите на неговия противник.

 

Борба с камили.

2072593

Не сме сигурни доколко подобен спорт ще върви в т.нар. "цивилизовани страни" на запад. Едно е да се бориш с пръстите на краката си, съвсем друго е да използваш камилата си. И макар камилите да не са известни със своята бойна сила, опитайте да поставите жена наблизо. Ще видите тогава какво означава мотивация.

 

Ритане по пищяла.

2072594

"Цивилизовани страни" ли казахме? Връщаме си думите назад. За този спорт не ти трябва много. Дори практика не ти трябва. Просто да си леко перде. Популяризирана от имигранти, идващи в САЩ от Великобритания (от къде другаде?), този спорт е намерил ниша в поп културата и се е превърнал в мерило за легендарна мъжественост.

 

Пъхане на пор в гащите.

2072591

Да, наистина си връщаме думите назад за това, че на запад страните са цивилизовани. Слагали ли сте си някога пор в гащите? Ами два? Колко време бихте издържали и кога бихте се усетили, че не сте на център особено, за да участвате в подобна надпревара? Горките животни, между другото.

 

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ