Момиче се опита да провери дали приятеля и изневерява и получи двоен шамар

14.02.2019, 13:00

Внимавай какво си пожелаваш

   
 
Момиче се опита да провери дали приятеля и изневерява и получи двоен шамар

Тази история идва директно от САЩ. Там наистина се случват много странни неща. Разказваме.

Американка реши да провери лоялността на приятеля си и се записа в предаването "To Catch A Cheater". Дамата е  сигурна, че скоро момчето ще ѝ предложи брак, но нещо много брутално се случва по време на предаването.

Регламентът на предаването е елементарен. Манекенка започва да флиртува с нищо неподозиращия младеж и всичко се заснема със скрита камера. Идеята е дали той ще се поддаде на изкушението или ще остане верен.

2134883

Моделът започва да флиртува с нищо неподозиращият нещастник и всичко се оказва взаимно. Те танцуват, закачат се и дори си разменят профилите в Instagram. 

2134885

След няколко минути обаче благоверният признава, че си има приятелка, манекенката се усмихва и по всичко личи, че е минал теста. Приятелката му, която наблюдава цялата случка, обаче не остава за дълго щастлива.

2134887

Появява се и бременно момиче до младежа, която казва на манекенката да се разкара, защото това е приятеля ѝ и те чакат дете. Момичето зад камерата просто не може да повярва на очите си.

2134886

Оказва се, че нещастникът 2 години излиза с 2 момичета. Като едната успява да забременее от него. Момичето, което поръчва проверката напуска прелюбодееца в ефир. За бременната девойка нямаме информация.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ