Момиче оповести на мъж, че е бременна с билборд, защото я блокирал във Facebook!

20.02.2018, 14:15

Странни житейски неволи се случват в нашия век...

   
 
Момиче оповести на мъж, че е бременна с билборд, защото я блокирал във Facebook!

Това е история, която по своята същност не отстъпва на лигавите холивудски романтични комедии. В град Сан Луис Потоси, което е столицата и най-големият град в централносеверния едноимен щат Сан Луис Потоси в Мексико, се появи огромен билборд (добре де, стандартен размер, но размера на билбордовете си е огромен), на който има снимка на мъж и обяснителен текст. В Превод от испански текстът гласи следното: "Търси се! Карлос Ороско, тесът за бременост е положителен, аз съм бременна. Ти ме блокира във Facebook и не ми отговаряш на обажданията. Твоята приятелка (както ме представяше."

Оказва се, че авторката на посланието е ходила на няколко срещи с Карлос, които са завършили доста продуктивно, но после той наистина я е блокирал и е спрял да и вдига телефона. Един вид момичето наистина няма как да донесе радостната новина на бащата освен да го направи публично.

Продължението на тази история е неизвестно. Но мислим, че или Карлос сам е видял билборда, или тези, които са се навивали на срещи с него са му казали – предполагаме, че количеството на желаещите рязко е намаляло.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ