Учените обясниха: кой е перфектният размер на женските гърди?

10.01.2017, 14:15

Глобално затопляне? Глупости! Алтернативно гориво? Може да почака. Учените се интересуват от най-важното!

   
 
Учените обясниха: кой е перфектният размер на женските гърди?

Ново изследване, проведено в Карловия университет (Чехия), обърна внимание на различните женски фигури и еволюцията. Изводите, които публикуваха учените – поразяват. Изследването доказа, че мъжете преди всичко харесват неголям и стегнат бюст.

Това абсолютно пречупи твърденията, които до сега бяха следните: жените с голям бюст имат по-голямо количество естроген и мъжете ги намират за по-сексапилни – подсъзнателно ги избират за продължение на рода.

Анализа е проведен на базата на 267 мъже на различна възраст от няколко различни държави – Намибия, Камерун, Бразилия и Чехия. Всички те са били запитани за предпочитанието на женските форми, след което са гласували за различни женски бюстове, които са им били показвани на снимки.

След края на изследването става ясно, че всички мъже предпочитат стегнат бюст, който да е преди всичко среден размер.

Учените обясняват това с възрастта и коварната еволюция. Какъвто и да е размера на гърдите, мъжете предпочитат те да са стегнати, което се обяснява с възрастта на жената – мръсниците харесват млади жени и това си е. Дамите, чийто бюст се намира в зоната на пъпа, просто не са привлекателни за мъжете, а това уви се случва най-вече с годините и тежката дума на гравитацията.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ