Можеш да забогатееш много лесно, ако притежаваш някои от тези предмети

25.12.2017, 18:00

Петърси шкафовете

   
 
Можеш да забогатееш много лесно, ако притежаваш някои от тези предмети

Всеки от нас си мечтае да забогатее бързо и лесно. Понякога това може да се случи с помощта на едно хубаво пролетно почистване. И много внимавай какво изхвърляш.

Редки или първи издания на книги

1918395

Първото издание на легендарния "Хари Потър и философският камък" на Роулинг беше публикуван в 500 екземпляра и с печатна грешка в името на писателката. Днес тази книга е изключителна рядкост и беше продадена на аукцион за 43,500 долара.

Необичайни мобилни телефони

Вероятно имаш няколко стари телефона, които се подмятат в шкафа. Оказва се обаче, че старите устройства в днешни дни могат да ти спечелят много пари. В момента два неразопаковани iPhone 2G се продават за 13,000 долара.

Стари конзоли и игри

Телевизионните игри от едно време могат да струват много пари в наши дни. За целта обаче трябва да са функциониращи и да нямат следи от употреба. Най-популярни за продан в момента са доброто старо Тамагочи (2,000 долара и портативния Game boy (6,500 долара)

Редки играчки

Смятали ли сте, че интерактивното Furby може да ви донесе пари? Оказва се, че днес бихте могли да го продадете за около 1,000 долара. Прототипът на Дарт Вейдър от LEGO беше продаден за почти 10,000 долара. Скоро може да подкарат и играчките от шоколадови яйца, кой знае…

Колекционерски предмети

1918397

Тук влизат всевъзможни карти, значки, монети, марки. Цената зависи от вида на предмети и от това колко рядък е той. Най-скъпата карта в момента е Пикачу Illustrator. От нея има само 6 бройки в цял сват и струва 150,000долара.

Много стари плочи

1918396

Понякога дори запазеният вид на опаковката им е много по-важен от самото съдържание.

Албумът на Бийтълс "Yesterday an today" със скандална обложка се смята за рядък. На него групата е изобразена в компанията на бебешки глави и сурово месо. Продадена е на търг за 125,000долара.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ