"Трите Хикса: отново в играта" – заявка за световно господство на примиерата в Мексико

06.01.2017, 20:00

Вин Дизел пя в чест на своята патньорка Дипика Падукон

   
 
"Трите Хикса: отново в играта" – заявка за световно господство на примиерата в Мексико

Снощи Мексико Сити се превърна в арена на невиждан купон – световната премиера на едно от най-чаканите заглавия тази зима – "Трите хикса: Отново в играта". По червения килим в латиноамериканската столица мина целият актьорски състав на третата част за супер агента, който рядко се съобразява с правилата. Начело на плеядата звезди беше самият Ксандър Кейдж – Вин Дизел. Той не пропусна да направи и това събитие паметно, като изнесе серенада на своята колежка Дипика Падукон. Боливудската звезда отпразнува своя рожден ден, поздравена с изпълнение на живо на Дизел и присъстващите фенове.

1834203

Погледите бяха обърнати и към още една звезда от "Трите хикса: Отново в играта". Руби Роуз показа прелестно тяло и секси татуировки в бяла туника. Партньорката на Вин в лентата събра всички овации със смелото и провокативно облекло, което показа не само изваяно тяло, но и изобилие от татуси по младата актриса.

Сред звездите, които представиха филма беше и Нина Добрев. Заедно със своите партньори тя блестеше на червения килим. Всички актьори от дългоочаквания екшън дадоха сериозна заявка той да се превърне в един от мегахитовете на зимата и да установи за пореден път световно господство за Вин Дизел и екипа му.

"Трите хикса: Отново в играта в кината" на 3D, IMAX 3D и 4DX на 20 януари 2017 г.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ