Страхотни филми, които вероятно си пропуснaл да гледаш

11.09.2017, 13:30

Незабавно поправи тази грешка!

   
 
Страхотни филми, които вероятно си пропуснaл да гледаш

Напоследък се появиха множество блокбъстъри, които обаче никак не ни грабват. И тъй като сме видни киноманиаци, ти предлагаме няколко гениални филма, които незабавно трябва да гледаш.

"Café Society”

1973977

Легендарният Уди Алън пуска по един филм годишно. Този път ви предлагаме история от 30-те години на миналия век. Един млад мъж се опитва да завладее Холивуд. Той се влюбва и попада в епицентъра на хайлайфа. Човек лесно може да разпознае стила на Уди Алън: деликатен хумор, изтънчена картина, малка доза сантименталност и лирични музикални композиции.

"Любезните пичове”

1973978

Разрешаване на случай за изчезнало момиче вероятно ще доведе разследващото дуо до престъплението на века. Във филма ще се порадвате на мистериозна атмосфера, гениално чувство за хумор, а сюжетът искрено ще ви заинтригува.

"Swiss Army Man”

1973971

Главният герой Ханк се озовава на изоставен остров. Той губи надежда да се измъкне, когато изведнъж късметът му се усмихва и той открива трупа на млад мъж под името Мани. Мани помага на Ханк да оцелее и да си върне живота.

"Надпревара (Race)”

1973973

Основана на реални събития, това е историята на легендарния афроамерикански спортист Джеси Оуенс, чието невероятна постоянство го довежда до Олимпиадата през 1936 г. в нацисткия Берлин. Въпреки трудностите, спортистът успява да докаже на целия свят, че спортът надминава всички предразсъдъци. С героичния си пример той оспорва най-ужасния режим на миналия век.

"Човек на име Уве”

1973980

Този филм е абсолютен шведски блокбъстър, базиран на най-продаваната книга. Уве е сърдито старче, което стриктно следва всяко едно правило и принуждава всички наоколо да последват примера му. Всъщност, той отчаяно губи своята съпруга и иска да сложи край на живота си, за да бъде с нея на небето. Но как може да се самоубие, ако наблизо живее шумно чуждестранно семейство?

"Demolition”

1973969

Дейвис преживява ужасна трагедия, съпругата му загива при автомобилна катастрофа. Странното е, че той не изпитва нищо друго освен огромно желание да разруши всичко, включително и собствената си къща. Това е многопластова история, която съчетава различни жанрове.

"Екипаж”

1973975

Това е руски филм за младия и талантлив пилот Алексей Гушчин, буквално обсебен от небето и летенето. Но животът го подлага на изпитание, в което трябва да рискува собствения си живот, за да спаси стотици други.

Филмът ви държи в напрежение от самото начало до края и ви кара да заобичате на героите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ