Играй с DIV.bg и спечели кинобилети за "Небостъргачът"

02.07.2018, 09:00

Петима от вас ще могат да гледат най-напрегнатия екшън това лято!

   
 
Играй с DIV.bg и спечели кинобилети за "Небостъргачът"

Този юли Дуейн Джонсън влиза в ролята на бившия агент на ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Сойър. Настоящата работа на Уил е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи по цял свят.

Докато се справя с поредното предизвикателство- да прецени дали има риск за най-високата и считана за най-безопасна сграда в света в Китай – Перлата, небостъргачът се оказва под атака, а самият той- несправедливо обвинен. Така Уил се озовава в ролята на беглец от закона, който трябва да открие истинските престъпници, за да изчисти името си. Но същевременно семейството му е хванато в капан над огнената стихия, обхванала 96-ия етаж на Перлата. Времето изтича бързо, а Уил Сойър тепърва трябва да взема най-важните решения в живота си, от които зависи съдбата на най-скъпите му хора.

Предизвикваме те – влез в ролята на героя на Дуейн Джонсън и сподели с нас Какво би направил, ако семейството ти е хванато в капана на огнена стихия, обхванала 96-ия етаж на небостъргач?

Отговори с коментар под статията ли ни изпрати своя отговор на games@novinitegroup.com и може да спечелиш един от петте двойни кинобилета за филма "Небостъргачът".

Имаш време до 16 юли. Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и ще бъдат обявени на следващия ден в сайта DIV.bg и в официалната ни Фейсбук страница.

Условия, свързани с билетите:  Билетите са двойни, под формата на ваучери, и важат в периода 17.07. - 12.08. (вкл.), в избрано от победителя кино от веригите Синема Сити или Кино Арена само и единствено за филма "Небостъргачът". Билетите важат за избран от победителя ден и час в посоченото от него кино от съответната верига и според програмата на киното. Билетите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Организаторите не носят отговорност, в случай че в избраното от победителя кино няма прожекции на филма."

*Играта се организира от сайта Div.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

***

Небостъргачът идва в кината на 13 юли на 3D, IMAX 3D и 4DX.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ