Нов прочит на класиката: Porsche показа новото 911

28.11.2018, 15:00

Една легенда – нови технологии

   
 
Нов прочит на класиката: Porsche показа новото 911

Всяка поява на нов модел от легендата Porsche 911 е историческо събитие. Само по себе си този модел е легенда, а винаги е интерестно да видиш новия прочит. Това се поразбира – винаги е едно от най-забележителните събития в автомобилния бранш. Още по-интерестното – моделът винаги става по-бърз.

Самата примиера се състоя в  в Лос Анджелис, където се провежда едно от най-големите автомобилни изложения в света. На пръв поглед автомобилът не се отличава от своя предшественик. Като на силиконова девойка, големите промени в дизайна са в задната част, където тесните светлини вече са свързани със светодиодна линия, а тъмната секция на бронята кара автомобилът да изглежда по-масивен (сега разбра ли шегата за силиконовата девойка).

Да ти кажем най-важното:

Версиите 911 Carrera S/4S са оборудвани с 6-цилиндров боксер с турбо – 450 к.с. Максималната скорост при S-версията е 308 к.с., докато модификация със задвижване на четирите колела (4S) развива 306 км/ч. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 3,7 и 3,6 секунди съответно, а при добавяне на пакет Sport Chrono с функция за бърз старт времето намалява с 0,2 секунди.

Абе, пълни животни, даже животните не правят така. 

Най-якото е, че хората си пазят старите традиции и таблото все още прилича на нещо без 12 екрана и таблета. 

2115560

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ