20 от най-откачените конспиративни теории в Интернет. Втора част

17.05.2022, 11:15

Хора – лисици. Илюминатите и Новият световен ред. Риана е дяволът. 9/11 и Дж. Кенеди

   
 
20 от най-откачените конспиративни теории в Интернет. Втора част

Претърсихме Интернет за най-лудите (и най-добрите) конспиративни теории, които психологическият ум на човешката раса може да изфабрикува.

Нищо от това, което сте гледали по телевизията, виждате в нощното небе, учили в училище или слушали по радиото не такова, каквото изглежда.

2050407

11. Земята е куха

Не спирайте да четете! Ние сме в средата на списъка. Можем да стигнем до края. Копайте дълбоко. Е, не твърде дълбоко. Виждате ли, Земята е куха и достъпна през портали на северния и южния полюс. Тя е доста отвътре и осигурява отлични жилищни помещения за изгубените колонии на викингите от Гренландия и нацистите, докато "извънземните" са всъщност само посетители на подземния район.

2050394

12.  Динозаврите помогнали за изграждането на пирамидите

"Разбира се, съществуват" динокари "- каза пастор Винс Фенех пред МалтаТой през 2007 г." Това е споменато в Книгата на Йов. Те били използвани за подпомагане на изграждането на пирамидите ... " Фенех бил директор на ускорената християнска академия в Моста, Малта, до затварянето му през юли 2012 г. По-скоро, за съжаление, предвид неговата вълнуваща научно-учебна програма училището затвори поради липса на студенти. Твърди се, че пирамида, открита в Украйна, датира от юрския период. Представете си, че T-rex да държи лопата. Не можете. Ръцете му били твърде къси.

2050397

13. Сири може да предвиди апокалипсиса 

Удивително,предвид факта, че не може да направи нищо друго. Когато била попитана през 2013 г. "Кой ден е 27 юли 2014 г.", афишният асистент на Apple отговорил: "Отварянето на портата на Хадес", известен още като "Край на света". Тази дата е вече в историята, а портата за Хадес остава затворена. Кажете какво харесвате на еквивалента на Сири- MS Office, Clippy? E, поне не твърди, че краят е бил близо.

2050395

14. Хънтър С. Томпсън бил убит

Има много теории за конспирацията на убийствата, но предположението, че Хънтър С. Томпсън е бил убит са по-малко известни. Теорията е, че авторът на " Страх и гняв" е работил върху статия за Световния търговски център, когато е бил свален от правителствен убиец.

2050402

15. Летище Денвър е дом на всяко зло

Международното летище в Денвър е епицентърът на Световното зло. Защото Световното зло се нуждае от място, където може просто да се отпусне и да бъде само. Далеч от ежедневната работа и отвсичко лошо. Навсякъде по летището има криптирани знаци, които да напомнят на просветените пътници за злото, което преживяват.

2050399

16. Бебето на Луи Томлинсън е фалшиво

Звездата Луи Томлинсън и партньорката му Брайана Юнгруирт представиха пред света на новородения си син Фреди през януари 2016 г. Според теоретиците на конспирацията, това не било неговото бебе. Фреди не е истински, а по-скоро последната част, обръщана от екипа по PR на One Direction, за да се гарантира, че отношенията на Луи с Хари Стийлс не се разкриват пред света.

2050405

17. Ние всички живеем в Матрицата и милиардерите искат да ни изгонят

Това може да звучи като сложен сценарий, който да помогне да се възобновят продажбите на "Матрицата ", но доколкото можем да кажем, нито Уорнър Брос, нито Киану Рийвс стоят зад него. The New Yorker твърди, че много хора в Силиконовата долина са обсебени от идеята, че всички ние живеем в една матрица, подобна на симулация, а някои смятат, че: "Двама технологични милиардери са преминали досега като тайно ангажиране на учените да работят върху това да ни премахнат от симулацията. " Тук се надяваме, че Марк Зукърбърг е "Единственият", нали?

2050404

18. Хилъри Клинтън всъщност е мъртва и е заменена от тяло двойник

Нека да сме наясно с това - Хилъри Клинтън не е умряла от пристъп на пневмония, когато е видяла отмяната на различни части на президентското си турне от кампанията през септември, 2016 г. Но когато ABC новините случайно казват, че тя е умряла и показват серия от замъглени снимки от Интернет, легионите от поддръжници на Тръмп, създали теория, че тя е ново тяло, което продължава нейната обречена кампания.

2050401

19. Майкъл Джексън бил убит от иранското правителство

В деня, в който царят на попа умря, Twitter за кратко се счупи от притока на RIP tweets, който свалили #IranElection от челното място. Според някои наблюдатели това е попречило на иранските протестиращи да използват услугата, за да организират протести срещу манипулирането на последните избори от президента Махмуд Ахмадинеджад, което ефективно убива инерцията на движението. Очевидно Ахмадинеджад бил отговорен за това.

2050400

20. Майкъл Джексън е все още жив

Ако отказвате да вярвате, че иранците са го убили, може би ще бъдете убедени, че MJ всъщност е все още жив. Доказателство? Собствената му дъщеря Парис Джаксън го демонстрира със снимка. Сериозно.

2050403

Какво искате да кажете, че не го виждате? Той е точно там на задната седалка,под купчината дрехи, носещ шапката си. Вярвайте!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ