Кой е най-обожаваният мъж на света?

13.04.2018, 15:00

Не, това не е Обама

   
 
Кой е най-обожаваният мъж на света?

Всеки изглежда обича Обама,  не само защото хората го виждат през розови очила, след като бе избран Тръмп.

Всъщност вече има предложения относно това Мишел Обама да се кандидатира за кабинета и да създаде истинска фамилна династия.Просто казано, много от хората исински им се възхищават. Те обаче не са най-възхитителните хора в света. Не съвсем.

2049328

 

Барак и Мишел Обама са вторитенай-възхитен мъж и жена в света, на базата на анкети от YouGov .Това проучване поставя двойката по-високо от всеки, който понастоящем е в политическия кабинет, но най-добрите места принадлежат на същите хора, които държаха челното място и миналата година.

Основателят на Microsoft Бил Гейтс е номер едно, като 9,9% от анкетираните го поставят на върха, докато Анджелина Джоли е номер едно сред жените с 8,2%. Но интригите обаче възникват, когато разглеждате разбивката по държави.

2049326

Коя страна смятате, че се възхищава на Доналд Тръмп повече от предшественика му? Америка, където спечели изборите преди повече от 18 месеца? Помислете си отново.

Единствената страна от 35, където Тръмп е възприеман по-добре от Обама, е тази, която няколко пъти е била шишена на публични изявления ида, случайни заплахи.Точно така, това е Русия, където той е на 11-то място, само едно място след 44-ия президент. Невероятно, сред 20-те най-възхитителни мъже като цяло, Обама е начело на петте най-челни места за всички, освен за четири държави, а САЩ и Полша са единствените две, които имат Тръмп в топ пет.

Между другото, Тръмп е почти два пъти по-харесван от Хилъри Клинтън сред американците, анкетирани от YouGov, но по-малко от половината се възхищават на неговия демократичен противник, когато се вземат под внимание световните фигури.

2049330

Подобно е положението в Обединеното кралство, където действащият премиер Тереза ​​Май не може да пробие първите 10, когато става въпрос за най-възхитителните жени. Нейният 2,3% от гласовете е в ярък контраст с Джеръми Корбин, кой е петият най-харесван (всъщност пред Бил Гейтс) с 4,9%. Мей е дори под 2.7% дял на Нейджъл Фараж.

Въпреки това, Кейбин е аутсорсинг сред американците - 0,7% от гласовете - Кралица Елизабет II (5,8%), Ема Уотсън (2,9%) и Дейвид Бекъм (0,5%) са единствените британци, които се регистрират в американските избори.

Можете да намерите пълната разбивка страна по страна тук , но по-долу и петте най-най-почитаните мъже и жени в света:

2049331

Мъже:

1. Бил Гейтс

2. Барак Обама

3. Джаки Чан

4. Си Дзинпин

5. Джак Ма

2049329

 

Дами:

1. Анджелина Джоли

2. Мишел Обама

3. Опра Уинфри

4. Кралица Елизабет II

5. Хилъри Клинтън

2049327

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ