Ето какво се случва наистина на моминските партита!

13.11.2021, 10:00

Разголени жени се бият с възглавници?

   
 
Ето какво се случва наистина на моминските партита!

Какво си представят мъжете? Пияни мацки по бельо, стриптийз барове, много алкохол и секс с непознати мъже! Истината е, че това не е точно така. Оказва се, че мъжете нямат ни най-малка представа какво точно се случва по тези купони.

Всъщност малко ще се разочаровате. Няма такова нещо като танци по дантелено бельо и бой с възглавници. А последното нещо, което биха правили е секс с напълно непознати мъже, който са срещнали на прибиране от бара.

1876279

Обикновено всичко започва със спокойна вечеря в хубав ресторант. След това дамите се преместват в някой бар и когато алкохолът надделее, бъдещата булка започва да се вихри в бурни танци, а приятелките ѝ я накичват с всевъзможни нецензурни дрънкулки и крещят като ненормални.

1876278

А какво стана с мъжкия стриптийз?

Не, те не се събират в апартамента на бъдещата булка и не си викат стриптизьор в полицейска униформа. Това го има само по филмите. Най-много да отидат в някоя дискотека и да погледат голи мъже, но това само в случай, че заведението изобщо предлага подобна програма във въпросната вечер.

1876277

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ